Deel deze pagina

Ledborden Kerkhofstraat/Steenhuffeldorp

Locaties en zendtijd

Op de hoek van Kerkhofstraat-Berkenlaan en op de hoek van Steenhuffeldorp-Lakeman (aan de zijde van Swinkels Family Brewers, de voormalige Brouwerij Palm) staat telkens een ledbord van Cityscreens.

Via deze digitale borden worden boodschappen van de Gemeente Londerzeel en verenigingen (50% van de zendtijd) en commerciële boodschappen (50% van de zendtijd) getoond.

De boodschappen worden elke dag van 6 tot 22 uur getoond. Elke slide wordt maximaal 6 seconden getoond.

Commerciële boodschappen

Handelaars en ondernemingen kunnen deze ledborden gebruiken voor de publicatie van commerciële boodschappen.

Londerzeelse handelaars en ondernemingen die reclame willen maken op de ledborden, moeten beschikken over een KBO-inschrijving.

Ligt de exploitatiezetel van een zaak niet in Londerzeel? Dan kan er enkel reclame getoond worden als er geen gelijkaardige zaak in Londerzeel is of de Londerzeelse zaak of zaken niet wensen in te gaan op het aanbod van Cityscreens.

De reclameboodschappen mogen geen politiek of levensbeschouwelijk karakter hebben en mogen niet in strijd zijn met de goede zeden. Ook mogen de publicitaire boodschappen niet strijdig zijn met het gevoerde beleid van de Gemeente Londerzeel.

Hoe aanvragen?

Het aanvragen van reclameboodschappen op de ledborden kan enkel bij Cityscreens.

Meer info: Lokaal adverteren - Cityscreens

Activiteiten van verenigingen

Verenigingen die de plaatsing van houten infoborden voor de infoportieken aanvragen, kunnen tegelijk via hetzelfde e-loketformulier een aanvraag doen voor de publicatie op de ledborden.

Meer info: Infoborden