Deel deze pagina

Jongeren en fuiven in Londerzeel

Online jongerenbevraging 2021: doe mee en win!

Welkom (terug) in Londerzeel. Eindelijk mogen we weer volle bak afspreken. Maar is dat ook tof? Vinden jullie genoeg leuke plekken in Londerzeel? Wat doen jullie graag en waar zijn jullie naar op zoek in Londerzeel?

Om ervoor te zorgen dat het werk en aanbod van de vrijetijdsdienst van de gemeente, de jeugdhuizen, de jeugdraad, sportclubs enzovoort aansluit bij wat jullie willen, vragen we jullie graag wat dat is.

We willen simpelweg weten wat je graag doet en waar je van droomt. We zijn benieuwd wat jij verwacht van activiteiten in Londerzeel. En ook: wat je nodig hebt om die dromen en verwachtingen waar te maken. Om dit van zoveel mogelijk jongeren in en rond Londerzeel te weten te komen, organiseert de jeugddienst samen met Formaat deze jongerenbevraging.

Deze vragenlijst invullen kan nog tot en met 12 november. Heb je vrienden die volgens jou ook wel een mening hebben over het vrijetijdsaanbod in Londerzeel? Stuur de link dan zeker door. We verloten 5 Londerzeelse kadobonnen ter waarde van 10 euro onder alle jongeren die de bevraging hebben ingevuld. Zeker doen dus! Het wedstrijdreglement kan je onderaan deze pagina nalezen.

Voor het organiseren van fuiven in Londerzeel

Fuiven en feesten zijn leuk, daar is iedereen het over eens. Waar echter vaak niet wordt bij stilgestaan is dat het organiseren van een fuif veel met zich meebrengt. Je moet als organisator niet enkel denken aan een geschikte locatie, maar ook aan zaken als geluidshinder, Sabam en Billijke Vergoeding (vanaf heden gebundeld als Unisono), geluidshinder,… 

We verwijzen graag naar de heldere en duidelijke website van Formaat, de federatie van jeugdhuizen in Vlaanderen. Op www.ikorganiseer.be vind je alle informatie die je nodig hebt om op een veilige manier een fuif te organiseren.

En denk eraan: een correcte organisatie is de beste garantie voor het slagen van een fuif waar zowel jongeren, uitbaters organisatoren als buren baat bij hebben.