Deel deze pagina

Inspiratiesessie: Veerkrachtig ouderschap

De inspiratiesessie 'Veerkrachtig ouderschap' kadert binnen de Week van de Opvoeding.


De Week van de Opvoeding wordt elk jaar georganiseerd van 16 tot 23 mei. Deze jaarlijkse campagne wil opvoeden en ouderschap zichtbaar en bespreekbaar maken, vooral door allerlei lokale initiatieven met en voor de ouders te organiseren. 


Nathalie en Glenda van Groepspraktijk De Boom zijn orthopedagoog en psycholoog met expertise in ouderschap en ouderbegeleiding. 


Ze geven een inspiratiesessie over hoe jij als ouders je veerkracht kan uitbouwen en inzetten. Ouder worden is een uitdaging waar je aan begint en waar er onvermijdelijk hobbels in het parcours komen. Op die momenten wordt je veerkracht aangesproken. 


Baby op komst? Net (groot/pleeg)ouder geworden? Thuis met je kleintje? Het is niet altijd simpel. Deel je ervaringen over het ouderschap. Er is telkens één professional aanwezig, aan wie je vragen kan stellen. Breng gerust je baby/peuter mee. Later aansluiten is altijd mogelijk. 


Voor wie? Zwangere koppels en prille ouders. 


We hopen dat je naar huis gaat met praktische inzichten en tools om je veerkracht te versterken.


Schrijf je in via https://forms.office.com/e/Wx1XSj2vR0


Deze inspiratiesessie wordt georganiseerd door de vijf Huizen van het Kind binnen de Eerstelijnszone Regio Grimbergen (Kapelle-op-den-Bos, Wemmel, Grimbergen, Meise en Londerzeel).

Uitvoerder

Gemeente Londerzeel

Wanneer

di 21 mei 2024 van 19:30 tot 23:00

Waar

Bibliotheek Londerzeel

Molenstraat 5
1840 Londerzeel

Prijs

Gratis

Organisatie

Gemeente Londerzeel

Meer info