Nieuws – Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Deel deze pagina

Gemeentelijke dienstverlening: maak zeker een afspraak!

Op afspraak om drukte te vermijden

Je moet altijd een afspraak maken met onze diensten vooraleer langs te komen.

Zo worden drukte en wachtrijen vermeden en kunnen we jou op een veilige manier ontvangen. In alle gemeentelijke gebouwen gelden ook strikte veiligheidsmaatregelen, zowel voor onze eigen medewerkers als voor bezoekers. 

De belangrijkste maatregelen:

  • Draag een mondmasker.
  • Kom zoveel mogelijk alleen.
  • Ontsmet je handen. De alcoholgel staat klaar!
  • Hou 1,5 afstand.

Maak een afspraak!

Hoe werkt het?

Zoek wat je wil doen, aanvragen, afhalen... op deze website. Sommige producten zoals inname openbaar domein, uittreksel uit het strafregister, adreswijziging… kan je online aanvragen.

Attesten (bewijzen) kan je zelfs meteen downloaden!

Andere producten (identiteitskaarten, rijbewijzen,…) of diensten vragen wat voorbereiding of bepaalde documenten en je moet er persoonlijk voor langskomen. Deze informatie vind je op de pagina van elk product op www.londerzeel.be. Je leest er ook telkens op welke manier (online, telefonisch, via mail...) je een afspraak kan maken.

Een afspraak maken kan ook bij het Onthaal van het Administratief Centrum via 052 30 36 16, onthaal@londerzeel.be of persoonlijk tijdens de meer uitgebreide openingsuren:

  • maandag tot en met vrijdag tussen 8 en 12 uur
  • maandagnamiddag tussen 13.30 (nieuw) en 19 uur
  • woensdagnamiddag van 13.30 tot 16 uur

Ook voor de gebruikelijke producten zoals de Londerzeelse Kadobon, afvalzakken,… kan je opnieuw terecht aan het Onthaal.

Wist je trouwens dat je de Londerzeelse Kadobon online kan bestellen? Na 2 werkdagen liggen de Kadobons in de gewenste thematische feestenvelop klaar voor jou aan het Onthaal. Zo steun je meteen onze lokale handelszaken.

Online afsprakensysteem

Om het maken van een afspraak zo vlot mogelijk te laten verlopen, rollen we stelselmatig een online afsprakensysteem uit:

Maak een afspraak met de dienst Burgerzaken.

Maak een afspraak met de dienst Omgeving.

Maak een afspraak met de Compostmeesters.

Ook via mail, telefonisch of bij het Onthaal blijft het maken van een afspraak natuurlijk mogelijk.

Afspraak wijzigen of annuleren?

Heb je een afspraak gemaakt en daarbij een bevestigingsmail ontvangen? Dan kan je via deze mail de afspraak nog wijzigen of annuleren.

Een afspraak wijzigen of annuleren kan ook bij het Onthaal van het Administratief Centrum op 052 30 36 16 of via info@londerzeel.be.