Deel deze pagina

Word vrijwilliger: overzicht vacatures

Vrijwilligerswerk in Londerzeel

Je kan zowel bij verschillende gemeentelijke diensten als bij organisaties en verenigingen vrijwilligerswerk doen. Talloze Londerzeelse vrijwilligers dragen zo hun steentje bij. Ze doen dit in de zorg, het welzijnswerk, jeugdwerk, sport, erfgoed, milieu, onderwijs, cultuur, evenementen, diversiteit en zo veel meer.

Om organisaties en vrijwilligers op een eenvoudige manier bij elkaar te brengen, werken we samen met "Give a day". Heb je interesse om samen het verschil te maken? Registreer je op Give a Day en ga vervolgens op zoek naar het vrijwilligerswerk dat het best bij je past.

Bekijk en filter hieronder het aanbod van alle vrijwilligersvacatures in Londerzeel. Reageren kan rechtstreeks door op de vrijwilligersvacature te klikken. 

Niet meteen iets gevonden tussen het aanbod van zoekertjes? Problemen bij het aanmaken van een profiel? Stuur een mail naar vrijwilligerswerk@londerzeel.be en we helpen je op weg. We bekijken dan ook samen binnen welk deel van de organisatie we je best kunnen inzetten.