Deel deze pagina

UiTinLonderzeel

Zet je activiteit in UiTinLonderzeel!Logo UiTinLonderzeel

Organiseer je een leuke activiteit en wil je dat bekend maken?

Dat doe je door je activiteit in de UiTdatabank in te geven. De activiteit verschijnt dan in UiTinLonderzeel op www.londerzeel.be, jeugd.londerzeel.be (voor jeugdactiviteiten), UiTinVlaanderen, het digitaal informatiebord (ledbord) op het Heldenplein (twee weken vóór de activiteit) en nog heel wat andere publicatiekanalen van de UiTdatabank.

Alle activiteiten die voor de deadline in UiTinLonderzeel staan, worden ook opgenomen in de volgende editie van het Gemeentelijk Informatieblad Londerzeel (GIL).

Hoe voer je een activiteit in? 

Dat is vrij eenvoudig. Als je het een paar keer gedaan hebt, weet je al snel hoe het werkt.

  1. Surf naar UiTdatabank.be.
  2. Meld je aan. De eerste keer moet je nog een nieuwe account aanmaken.
  3. Vanaf nu kan je je activiteiten beginnen invoeren.
  4. Heb je vragen? Dan kan je terecht bij het Helpcentrum van de UiTdatabank.

Bevestigd 2020

Heb jij vóór 15 april een activiteit in de UiTdatabank ingevoerd en gaat deze nog steeds door? Meld je dan op de UiTdatabank en bevestig het. UiT heeft namelijk een nieuwe knop ontwikkeld waarmee je kan bevestigen dat je activiteit nog doorgaat. Als je jouw activiteit effectief hebt bevestigd, krijgt je activiteit het label bevestigd 2020.

Het is belangrijk dat je je activiteit(en) bevestigd. UiT gaat alleen nog maar evenementen tonen die na 15 april 2020 zijn ingevoerd od die zijn bevestigd via de nieuwe knop.

Gaat je evenement niet meer door en is deze dus afgelast of geannuleerd? Vermeld dit dan. Dit doe je door in de titel van het evenement afgelast of geannuleerd te zetten.