Deel deze pagina

Zomerhof

Elkaar vooral buiten ontmoeten was – en is nog steeds – een goed idee. Maar wat als je geen (grote) tuin hebt om af te spreken met vrienden en familie of je kinderen te laten spelen? Dan spreek je toch gewoon af in onze tuin! We toveren het grasveld in de Groene Long om tot een super leuke ontmoetingsplaats en veranderen de naam voor de gelegenheid naar "de Zomerhof".

Ontspannen in een kleurrijke, groene omgeving

Wij plaatsen picknicktafels en een stertent om te schuilen voor de zon of een regenbui. Jij moet enkel je picknick en wat fijn gezelschap meebrengen. Je waant je echt op een festivalterrein dankzij de kleurrijke en zomerse decoratie.

Sport en spel

We denken ook aan zij die niet graag stil zitten. Leef je sportief uit op een van de tafeltennistafels, het badmintonveld of het beachvolleybalterrein. Ja, dat lees je goed, we zorgden voor een stukje strand in Londerzeel.

Geen materiaal? Geen probleem! Palletjes en ballen kan je gratis ontlenen in Bib Londerzeel en het Administratief Centrum.

Waar is dat feestje?

Je vindt de Zomerhof in de Groene Long. Die is toegankelijk via de weg links van het Administratief Centrum in Londerzeel. De Zomerhof is elke dag vrij toegankelijk van 8.30 tot 22 uur. Iedereen kan vrij gebruik maken van de aangeboden sportfaciliteiten en picknicktafels. Reserveren is niet mogelijk. We rekenen op jullie hoffelijkheid zodat iedereen kan genieten.