Nieuws – Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Deel deze pagina

Winnaars valentijnsactie zijn bekend!

Gemeente Londerzeel maakte het dit jaar opnieuw extra romantisch en gaf ter gelegenheid van valentijn vier Londerzeelse Kadobonnen ter waarde van 20 euro weg.

Er werd een leuke valentijnsactie gelanceerd op de Facebookpagina van Gemeente Londerzeel. De actie liep van maandag 27 januari tot en met maandag 10 februari 2020. Iedereen kon een originele liefdesverklaring posten aan zijn of haar favoriete handelaar uit groot Londerzeel.

Net zoals de eerste editie van vorig jaar was de tweede editie van deze valentijnswedstrijd een waar succes.

Op woensdag 12 februari 2020 kwam de strenge jury, bestaande uit een afvaardiging van onze kinderraad, samen. Eerst lazen ze alle 21 liefdesverklaringen zeer aandachtig, vervolgens bespraken ze hun favorieten en ten slotte kozen ze de 4 winnaars.

Peggy Cloots maakte in haar gedicht duidelijk dat ze een grote fan is van alle Londerzeelse winkels. Yenna Boeykens en Laura Boeykens zijn allebei weg van Chill & Chill Over. Yenna wordt namelijk keer op keer verliefd op de mooie collecties en Laura vindt het supervriendelijke personeel zeer belangrijk. Else Lorenz houdt van de supervriendelijke service van Anne Saterdag. Met hun liefdevolle schrijfsels konden zij onze jury het meest bekoren.

Voor elke winnaar ligt er aan het onthaal van het Administratief Centrum een Londerzeelse Kadobon. Ze mogen deze ophalen tijdens de openingsuren.

De Londerzeelse Kadobon is een papieren bon waarmee je kan winkelen bij meer dan honderd plaatselijke handelaars in Londerzeel centrum, Malderen, Steenhuffel en Londerzeel Sint-Jozef.