Deel deze pagina

Werkwinkelpunt

Vorming, opleiding, training...

De diensten van de Werkwinkel (VDAB en PWA) vind je in het Werkwinkelpunt in het Administratief Centrum van het OCMW.

Op zoek naar een (andere) job of naar een werknemer? Geïnteresseerd in een vorming, een opleiding of een training? Wil je een beroep doen op een PWA-werknemer?

De medewerkers van het Werkwinkelpunt helpen je verder en zijn er voor iedereen: werkenden en werkzoekenden, werknemer of werkgever, personen met of zonder een handicap, hooggeschoold of laaggeschoold...

Openingsuren Werkwinkelpunt

VDAB

Je bent op zoek naar een job? Je bent uitgekeken op je huidige job? Je wilt wat anders gaan doen? Je wilt hulp bij het zoeken naar werk? Je bent geïnteresseerd in een opleiding? Dan ben je bij VDAB aan het juiste adres.

Werkzoekenden, werknemers én werkgevers kunnen er terecht voor informatie over de arbeidsmarkt, over werken en over opleidingen.

Werkzoekenden en werknemers kunnen zich inschrijven bij VDAB en kunnen er ook vacatures raadplegen en opleidingen aanvragen.

Voor intensievere ondersteuning bij de zoektocht naar een job kan je in het Werkwinkelpunt een afspraak maken met een gespecialiseerd consulent uit de Werkwinkel van Vilvoorde.

Openingsuren VDAB Londerzeel

PWA

Werkzoekenden die al lang werkloos zijn of een leefloon ontvangen, komen in aanmerking voor werk via het Plaatselijk Werkgelegenheidsagentschap (PWA).

Het PWA is ook een aanspreekpunt voor informatie over tewerkstellingsmaatregeleen zoals bijvoorbeeld dienstencheques.

Openingsuren PWA Londerzeel