Deel deze pagina

Wegen- en rioleringswerken: overzicht

Wegenwerken

Wegen- en rioleringswerken brengen altijd hinder teweeg: voor handelaars, voor bedrijven, voor de omwonenden. Maar ze zijn noodzakelijk. Wij brengen je zo goed mogelijk op de hoogte van ingrijpende werkzaamheden die een invloed hebben op de verkeersstroom. We vertellen wat er zal gebeuren, waarom het zal gebeuren en geven je in grote lijnen het omleidingstraject en een bereikbaarheidsplan.

Blijf op de hoogte via de app

Via de module Verkeer in de Londerzeel app ontvang je uitgebreide en actuele verkeersinfo. De Londerzeel-app kan je volledig gratis downloaden en installeren op je smartphone, iPhone, tablet of iPad. 

Heraanleg knooppunt Londerzeel Zuid

Een van de werken met een grote impact op onze gemeente, is de heraanleg van het knooppunt Londerzeel Zuid. Dat is waar de A12 de Kerkhofstraat en de Londerzeelsesteenweg kruist. Het Agentschap Wegen en Verkeer coördineert dit project en alle communicatie erover. De linken om meer informatie terug te vinden en in te schrijven op de specifieke nieuwsbrief, vind je in ons nieuwsbericht.

Huidige werken

Via de kaart van geopunt.be kun je de wegeniswerken en evenementen raadplegen die mogelijk hinder veroorzaken in Londerzeel.