Deel deze pagina

Volwassenenonderwijs

Agentschap Integratie & Inburgering

Het Agentschap Integratie & Inburgering kan jouw kennis van het 
Nederlands testen. Het helpt je ook bij het vinden van een geschikte cursus Nederlands in Londerzeel zelf of in de dichte omgeving.
 
Je kan terecht in contactpunten in Willebroek, Vilvoorde, Mechelen, Boom,...
 

Regio Vlaams-Brabant - Agentschap Integratie & Inburgering

Ligo (vroeger: centrum voor basiseducatie)

Het Ligo (vroeger: Centrum voor Basiseducatie) is een onderwijsvoorziening voor laaggeschoolde volwassenen. Bij Ligo verwerf en verbeter je functionele vaardigheden op het vlak van taal, wiskunde, maatschappelijke oriëntatie en informatica.

Ligo Halle-Vilvoorde

VDAB

De VDAB organiseert opleidingen voor niet-werkende werkzoekenden, voor werknemers of werkzoekenden en opleidingen voor bedrijven of zelfstandigen.

VDAB

SYNTRA

Syntra speelt in op de opleidingsbehoeften van werknemers, ondernemers, starters, bedienden, arbeiders, kaderleden of zelfstandigen...

SYNTRA

CVO Semper

Dag- en avondlessen voor volwassenen in Londerzeel, Meise, Jette, Laken, Asse, Zellik, Wemmel en met ook een aanbod taallessen (Arabisch, Duits, Chinees, Engels, Frans, Grieks, Italiaans, Nederlands, Pools, Portugees, Russisch, Spaans, Vlaamse Gebarentaal), informatica- en modelessen.

CVO Semper

CVO Merchtem-Ternat

Opleidingen talen, informatica, commercieel en financieel beleid, culinair, mode en kleding en versnelde cycli in Merchtem en Ternat.

CVO Merchtem-Ternat

CVO Strombeek

Opleidingen talen, informatica, koken... in Strombeek-Bever.

CVO Strombeek