Deel deze pagina

Volwassenenonderwijs

Agentschap Integratie & Inburgering - Huis van het Nederlands

Het Huis van het Nederlands (dat deel uitmaakt van het Agentschap van Integratie & Inburgering) maakt je wegwijs in het grote aanbod aan Nederlandse lessen in de provincie Vlaams-Brabant. Het organiseert zelf geen lessen, maar verwijst je wel door naar een van de taalscholen waar ze mee samenwerkt.

Agentschap Integratie & Inburgering - Vlaams-Brabant

Centrum voor basiseducatie

Het Centrum voor Basiseducatie is een onderwijsvoorziening voor laaggeschoolde volwassenen. In dit Centrum verwerf en verbeter je functionele vaardigheden op het vlak van taal, wiskunde, maatschappelijke oriëntatie en informatica.

Centrum voor basiseducatie Halle-Vilvoorde

VDAB

De VDAB organiseert opleidingen voor niet-werkende werkzoekenden, voor werknemers of werkzoekenden en opleidingen voor bedrijven of zelfstandigen.

VDAB

SYNTRA

Syntra speelt in op de opleidingsbehoeften van werknemers, ondernemers, starters, bedienden, arbeiders, kaderleden of zelfstandigen...

SYNTRA

CVO Semper

Dag- en avondlessen voor volwassenen in Londerzeel, Meise, Jette, Laken, Asse, Zellik, Wemmel en met ook een aanbod taallessen (Arabisch, Duits, Chinees, Engels, Frans, Grieks, Italiaans, Nederlands, Pools, Portugees, Russisch, Spaans, Vlaamse Gebarentaal), informatica- en modelessen.

CVO Semper

CVO Merchtem-Ternat

Opleidingen talen, informatica, commercieel en financieel beleid, culinair, mode en kleding en versnelde cycli in Merchtem en Ternat.

CVO Merchtem-Ternat

CVO Strombeek

Opleidingen talen, informatica, koken... in Strombeek-Bever.

CVO Strombeek