Nieuws – Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Deel deze pagina

Verkeershinder in juni

Evenementen

 • Op 29 juni is er een opendeurdag bij Garage De Plecker-Pauwels. De Robbroekstraat wordt afgesloten ter hoogte van de garage. Het verkeer tussen het kruispunt met Steenhuffeldorp en de Sint-Niklasstraat wordt omgeleid via St.-Niklaasstraat, Lekkestraat en Steenhuffeldorp. 
 • Tijdens de uitzendingen van het EK voetbal op groot scherm zijn er verkeersmaatregelen in Londerzeel centrum en Steenhuffel:
  • In Londerzeel centrum is de Markt tussen de kerk en café 't Centrum de eventzone. Die wordt afgesloten voor alle verkeer. Eén uur voor het begin van de match wordt de Markt afgesloten tussen de Kattestraat en de wandelboulevard Ursulinenstraat. Er geldt een parkeerverbod in Markt en Brusselsestraat. De Brusselsestraat, Gildenstraat en Kerkstraat zijn doodlopend. In de Gildenstraat is er tijdelijk tweerichtingsverkeer toegelaten.
  • In Steenhuffel geldt een parkeerverbod in de Brouwerijstraat.

Werken

Op de volgende plaatsen kan je de komende periode hinder verwachten door werken. We proberen dit overzicht zo actueel mogelijk te houden. We baseren ons voor werken door private aannemers echter op de aanvragen voor parkeerverbod en signalisatie dus de werkelijke planning kan altijd afwijken door onvoorziene omstandigheden.

 • 24 juni: Sint Kristoffelstraat 13
  In opdracht van De Watergroep worden er nutswerken uitgevoerd. De werken worden uitgevoerd op het voetpad, er wordt een veilige doorgang voorzien naast de werfzone voor voetgangers.
 • 14 tot 21 juni: Mechelsestraat 198
  In opdracht van Fluvius worden er nutswerken uitgevoerd op het voetpad ter hoogte van nummer 198. Er wordt een veilige doorgang voorzien naast de werfzone voor voetgangers.
 • 21 tot 28 juni: Haan 28
  In opdracht van Fluvius worden er nutswerken uitgevoerd in de berm.
 • 16 tot 21 juni: Haan 76
  In opdracht van Wyre worden er telecomwerken uitgevoerd in de berm. Voetgangers dienen over te steken naar de berm aan de overzijde van de straat.
 • 20 juni: Zwaluwstraat 131
  In opdracht van De Watergroep worden er nutswerken uitgevoerd ter hoogte van het fietspad aan nummer 131. Er wordt een veilige doorgang voorzien voor fietsers langs de werfzone.
 • 13 tot 27 juni: Chrysantenlaan 44-88
  In opdracht van Fluvius wordt er gewerkt aan de openbare verlichting in de Chrysantenlaan 44 t.e.m. 88. Er geldt verboden toegang uitgezonderd voor plaatselijk verkeer in de straat (doodlopend gedeelte).
  Er zal een parkeerverbod gelden in de straat.
 • 16 tot 21 juni: Eikenveld 7-9
  In opdracht van Wyre worden er telecomwerken uitgevoerd op het voetpad ter hoogte van Eikenveld 7 tot 9. Voetgangers zulle geleid worden over de parkeerstrook naast het voetpad. Op deze parkeerstrook zal een parkeerverbod gelden.
 • 24 juni tot 12 juli: Berkenlaan en Brusselsestraat
  In opdracht van De Watergroep worden er nutswerken uitgevoerd op het voetpad tussen Brusselsestraat en Ursulinenstraat. Hierbij wordt een gedeelte van de rijbaan ingenomen.
  Er geldt beurtelings verkeer met verkeerslichten tussen de Brusselsestraat en de Ursulinenstraat. In de Brusselsestraat geldt er eenrichtingsverkeer tussen de parking Heldenplein en de Berkenlaan. Je kan hierbij niet van het Heldenplein/ Brusselsestraat naar de Berkenlaan rijden. Er is een omleiding voorzien via Gildenstraat, Kerkhofstraat en Berkenlaan.
 • 17 tot 28 juni: Maldersesteenweg 73
  In de Maldersesteenweg worden er nutswerken uitgevoerd in opdracht van De Watergroep aan nummer 73. Er geldt beurtelings verkeer.
 • tot 21 juni: Bouw tussen Maldersebouw en Haan
  In opdracht van De Watergroep worden er nutswerken uitgevoerd in de berm in Bouw.
  Er zal beurtelings verkeer gelden voor het verkeer.
 • tot 12 juli: Boskantstraat
  In opdracht van De Watergroep en Fluvius worden er nutswerken uitgevoerd in de Boskantstraat. Er worden werken uitgevoerd worden in de Boskantstraat tussen Steenhuffelstraat 21 (Merchtem) en Haan. Tijdens deze werken (beide fases) wordt de straat afgesloten voor het verkeer. Er wordt een lokale omleiding gesignaleerd.