Nieuws – Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Deel deze pagina

Vaderdagactie

Op zondag 9 juni is het Vaderdag. Dat is hét moment om alle papa’s te vertellen waarom we hen zo graag zien. We helpen daar graag bij. We nodigen alle kinderen uit om op te schrijven wat hun papa zo bijzonder maakt. Ze kunnen dat doen op het deelnemingsformulier van onze vaderdagactie. Alle ingevulde formulieren stellen we tentoon in Bib Londerzeel. Onder alle deelnemers verloten we Londerzeelse Kadobonnen.

Hoe werkt het?

Op de achterkant van het deelnemingsformulier vul je in waarom jouw papa de leukste, coolste, tofste, liefste of simpelweg beste ter wereld is. Vergeet ook geen portret te tekenen of een foto toe te voegen. Wij stellen al deze odes aan papa tentoon in Bib Londerzeel na vaderdag. Help jij mee om ervoor te zorgen dat er geen Londerzeelse papa ontbreekt op deze tentoonstelling?

Vergeet zeker niet de naam, het adres en de contactgegevens van één van de ouders in te vullen op de voorzijde van het formulier. Die hebben we nodig om de winnende papa’s te verrassen. De richtlijnen van de wedstrijd kan je nalezen in dit document: Wedstrijdrichtlijnen Vaderdagactie (pdf)

Het deelnemingsformulier is vanaf nu verkrijgbaar:

  • bij de handelaars die deelnemen aan de Londerzeelse Kadobon
  • bij de verkooppunten van de Londerzeelse Kadobon

We verdelen ze ook via de Londerzeelse basisscholen. Je kan het formulier hier alvast downloaden en bekijken:

Deelnemingsformulier Vaderdagactie (pdf - 1,3Mb)

Stop het ingevulde formulier voor maandag 3 juni in een van de daartoe bestemde dozen. Je kan ze vinden:

  • aan het Onthaal in het Administratief Centrum 
  • in Bib Londerzeel en Bib Malderen
  • in de deelnemende scholen

Je kan het formulier ook afgeven bij een van de handelaars die deelnemen aan de Londerzeelse Kadobon.

Wat doen wij?

Alle ingevulde formulieren worden tentoongesteld in Bib Londerzeel. De kinderen kunnen er hun papa mee naartoe nemen en tonen wat ze voor hem maakten. Daarenboven loten we vier winnaars uit alle deelnames. Hen staat een leuke verrassing te wachten tijdens het weekend van Vaderdag: ze ontvangen een Londerzeelse Kadobon van 50 euro én een leuke attentie. Met dank aan UNIZO Londerzeel en Ondernemers Groep Londerzeel (OGL).