Nieuws – Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Deel deze pagina

UiTinLonderzeel: voer je activiteiten in!

Infobron voor vrije tijd

Sinds 2011 werkt de gemeente Londerzeel met ‘UiT’. UiTinVlaanderen.be is dé infobron voor je vrije tijd, bij jou om de hoek en in heel Vlaanderen.

Het vrijetijdsaanbod van groot Londerzeel dat door de organisatoren werd ingevoerd in de UiTdatabank vóór de respectievelijke deadline, wordt opgenomen in de vrijetijdsagenda van het Gemeentelijk Informatieblad Londerzeel (GIL).

Bovendien worden al deze activiteiten automatisch gepubliceerd op deze website.

Vaak merken we echter dat activiteiten niet ingevoerd worden in UiT en/of dat activiteiten worden gemaild naar info@londerzeel.be met de vraag deze op te nemen in het GIL. Dit werkt vergissingen in de hand en bovendien is het jammer als de activiteiten dan niet op de gemeentelijke website staan.

Daarom vragen we aan de verenigingen die sport-, jeugd- en cultuuractiviteiten organiseren en aan alle organisatoren met activiteiten voor het brede publiek, om deze in te voeren in de UiTdatabank vóór de respectievelijke deadlines.

Op Gemeentelijk Informatieblad Londerzeel (GIL) staan:

  • de verschijningsdata van het GIL
  • de deadlines voor het invoeren in de UiTdatabank

Ook in het GIL staat telkens de deadline voor het volgende GIL vermeld.

Nieuwsbrief: schrijf je in!

Om nog beter op de hoogte te blijven, kan je je nu ook inschrijven op de nieuwsbrief die vanaf februari 2018 zal uitgaan.

Dan ontvang je 5 dagen vóór de deadline van het GIL nog een herinneringsmail. Handig!

Schrijf je in op de nieuwsbrief 'GIL: notificatiemail deadline UiTdatabank'.