Nieuws – Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Deel deze pagina

UiTinLonderzeel opnieuw in het GIL

Door het coronavirus werd het vrijetijdsaanbod grondig dooreengeschud. Zo goed als alle activiteiten van bijvoorbeeld de verenigingen werden het afgelopen 1,5 jaar geannuleerd of moesten, in het beste geval, bijgestuurd worden omwille van de coronamaatregelen. Om deze redenen werd er sinds de uitbraak van het coronavirus geen vrijetijdsagenda opgenomen in het gemeentelijk informatieblad (GIL).

Gelukkig is dat verleden tijd!

Vanaf de editie november-december 2021 maakt de UiT-agenda opnieuw deel uit van het informatieblad. Deze editie wordt bedeeld van maandag 15 november.

Voer je activiteit in in UiT!

Organiseer je een activiteit in groot Londerzeel? Voer het in in de UiTdatabank vóór de  deadline en je activiteit wordt opgenomen in de vrijetijdsagenda van het GIL.

Voor het GIL van november-december 2021 is de deadline woensdag 13 oktober. Activiteiten die ingevoerd werden na de deadline, worden niet vermeld.

De activiteiten die je invoert in UiT, worden ook gepubliceerd op www.londerzeel.be en getoond op het ledbord op het Heldenplein in Londerzeel centrum.

Soms sturen organisatoren van evenementen een e-mail naar de dienst Communicatie met de vraag om een bepaalde activiteit op te nemen in het GIL zonder deze in te voeren in UiT. Deze manier van werken werkt vergissingen in de hand. Bovendien is het jammer dat deze activiteit dan niet op de gemeentelijke website en op het ledbord verschijnt. Daarom moet je dus alle activiteiten die je organiseert en waarvoor je promotie wil maken, invoeren in de UiTdatabank.

Uiteraard kan je nog altijd de dienst Communicatie contacteren om bijvoorbeeld een activiteit te verduidelijken of om extra beeldmateriaal aan te leveren.

Werd je activiteit afgelast?

Vermeld het dan zeker in de titel van de activiteit in de UiTdatabank. Want de lezers van de UiTagenda en de deelnemers van jouw activiteit hebben recht op correcte informatie.

Vindt je activiteit plaats buiten Londerzeel?

Organiseer je een activiteit die buiten Londerzeel plaatsvindt? Laat het weten aan de dienst Communicatie. Via een aanpassing in de UiTdatabank kan jouw activiteit getoond worden in UiTinLonderzeel en vermeld worden in het GIL.

Benieuwd naar de volgende deadlines voor het invoeren van je activiteit?

Op www.londerzeel.be/gil lees je de verschijningsdata van het GIL en de deadlines voor het invoeren in de UiTdatabank van zodra deze gekend zijn. Ook in het GIL staat de deadline voor de volgende editie vermeld.

Krijg je graag een verwittiging bij het naderen van de deadline? Schrijf je in op de nieuwsbrief ‘deadline inschrijving UiTdatabank’ via www.londerzeel.be/nieuwsbrieven en je ontvangt vijf dagen vóór de deadline nog een herinneringsmail.