Nieuws – Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Deel deze pagina

Sportkampioen? Laat je vieren!

Na een sabbatjaar staat op vrijdagavond 6 september 2024 om 19.30 uur opnieuw de Sportkampioenenviering op het programma.

Op deze feestelijke avond in het Gemeenschapscentrum Gerard Walschap, Sint-Jozefstraat 44 in Londerzeel Sint-Jozef, huldigt de Gemeente Londerzeel alle verdienstelijke sporters.

Op het programma staat de inspirerende lezing ‘Resilience’ door triatleet en topsportcoach Marc Herremans. Nadien volgt een gezellig samenzijn bij een hapje en een drankje.

Marc Herremans ging van bijna snelste triatleet ter wereld naar verlamd van borst tot tenen. Hij spreekt vanuit zijn hart over hoe tegenslagen of extreme veranderingen geen einde hoeven te zijn, maar wel een kans op weg naar beter. Marc neemt je mee in zijn boeiende verhaal waarbij teamwork, geloof in de toekomst en het niet verliezen van de essentie centraal staan.

Schrijf je in

Deze sporters kunnen zich inschrijven voor de Sportkampioenenviering:

  • individuele sporter of sportvereniging uit Londerzeel (zetel of domicilieadres in Londerzeel)
  • een bijzondere sportieve prestatie zoals:
    • op provinciaal, nationaal, Europees of wereldniveau een gouden, zilveren of bronzen medaille of als team een kampioenstitel
    • voor teamsporten: een titel behaalt in de reeks waarin is uitgekomen of het afdwingen van een promotie naar een hogere reeks
  • sportprestatie tussen 1 juli 2022 en 30 juni 2024

Kom jij of je sportvereniging in aanmerking? Laat dit dan weten uiterlijk zondag 30 juni 2024.

Laat bij jouw inschrijving meteen weten welke sporters of teamleden precies aanwezig zullen zijn op de Sportkampioenenviering. De eventuele trainer, voorzitter en secretaris van een vereniging ontvangen later apart nog een uitnodiging voor de Sportkampioenenviering.

Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt!