Nieuws – Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Deel deze pagina

Koop lokaal en win

Lenteactie van zaterdag 18 maart tot en met zondag 16 april

Het is bijna lente en dat is duidelijk te zien in onze dorpskernen. We versierden ze met nieuwe vlaggen. Misschien ben jij ook toe aan nieuwe spullen? Of lokken lentekriebels je naar buiten? Goed nieuws! Vanaf zaterdag 18 maart tot en met zondag 16 april 2023 word je beloond als je winkelt in Londerzeel.

Verzamel 4 stempels bij 4 verschillende lokale handelaars of horecazaken en maak kans op een Londerzeelse Kadobon. In totaal geven we voor 1000 euro aan bonnen weg.

Hoe kan je deelnemen?

  1. haal je stempelkaart vanaf zaterdag 18 maart bij een Londerzeelse handelaar, sport- of horecazaak. 
  2. doe je lenteaankopen bij de lokale handelaar of bezoek een horeca- of sportzaak en ontvang een stempel op je stempelkaart.
  3. verzamelde je 4 stempels van 4 verschillende handelaars? Geef je volle stempelkaart dan ten laatste op zondag 23 april 2023 af aan je handelaar of horeca-uitbater of stop deze in de verzamelbox in het Administratief Centrum of in Bib Londerzeel of Malderen.
  4. na afloop van de actie trekt een onschuldige hand de winnaars

Een tip: hoe meer je winkelt in Londerzeel, hoe meer kans je hebt om een mooie prijs te winnen. Je kan namelijk meerdere spaarkaarten indienen. Alle informatie en richtlijnen van deze actie kan je nalezen in dit document (pdf).

De Londerzeelse Kadobon is een bon van 5, 10, 25 of 50 euro die zowel op papier als digitaal beschikbaar is en waarmee je kan winkelen bij tal van plaatselijke handelaars in Londerzeel. Het is hét cadeau voor elke gelegenheid.

Lanceringsevenement

Deze actie start op zaterdag 18 maart en dat vieren we. Combineer het winkelen met een bezoekje aan het centrum van Londerzeel. Om 15 uur trakteren we je op een drankje en een gebakje tijdens de feestelijke inhuldiging van onze nieuwe straatdecoratie. Iedereen is welkom op de Markt in Londerzeel.