Deel deze pagina

Solliciteren

Via kandidatuurstelling voor een vacature

Wil je solliciteren voor een aangekondigde vacature?

Bezorg je kandidatuur vóór de uiterste datum aan de Gemeente Londerzeel. Voeg ook kopieën van de gevraagde documenten (zoals diploma's of attesten) toe.

Nadat de uiterste datum is verstreken, worden alle kandidaturen administratief nagekeken. Binnen 2 weken word je op de hoogte gebracht over de aanvaarding van je kandidatuur. Is deze aanvaard? Dan wordt de plaats en de datum van het aanwervingsexamen vermeld in de brief.

Binnen twee weken na het aanwervingsexamen ontvang je het resultaat. Is dit positief? Dan word je sowieso opgenomen in de officiële werfreserve. Je maakt dan ook kans op de aanstelling voor de opengestelde vacature.

Via spontane sollicitatie

Je kan je spontaan kandidaat stellen voor een functie bij de Gemeente Londerzeel via het e-loket. Wij nemen je op in het sollicitantenbestand. Jouw sollicitatie blijft 3 jaar geldig.

Als er dringend een medewerker wordt gezocht (vb. voor een vervangingscontract) en je aan alle voorwaarden voldoet, dan ontvang je een uitnodiging voor de examens of de sollicitatiegesprekken.