Deel deze pagina

Online jeugdbeweging

Opdrachten en spelletjes

Elk weekend kan je met de online jeugdbeweging op Facebook de leukste spelletjes spelen, samen met zo’n 15.000 andere leden.

Ook onze eigenste lokale jeugdbewegingen zitten niet stil. Ze bieden heel wat leuke spelletjes die je kan meespelen vanuit je kot.

Kinderen die nog geen lid zijn van de jeugdbeweging, kunnen gerust een kijkje nemen en meespelen om de plaatselijke jeugdbeweging beter te leren kennen.

Jeugdhuis Onder De Toren

Het jeugdhuis gaat de virtuele toer op met hun Minecraft-jeugdhuis ODT op Facebook!

Deelnemen? Schrijf je vlug in, want vol is vol!

Scouts Londerzeel

Ook de scouts voorzien de oudere takken van een online aanbod op Scouts & Gidsen Londerzeel - Facebook!

Chiromeisjes Londerzeel

De Chiromeisjes op Facebook zorgen voor leuke opdrachten en spelletjes voor thuis.

Elke zondag krijgen de leden nog een extra opdracht toegestuurd. Tot slot worden er ook heel wat TikTok-battles gespeeld door de oudere leden.

Chirojongens Londerzeel

Ook de leiding van Chirojongens Londerzeel stuurt wekelijks opdrachten door naar haar leden. Er vond zelfs al een online clash tussen de meisjes- en jongens-Chiro plaats! Elk halfuur wordt er een nieuwe opdracht gepost waarbij elke deelnemer een punt kan verdienen. Plezier verzekerd!

Chirojongens Londerzeel - Facebook

Chiro Malderen

De leden van Chiro Malderen gaan de strijd met elkaar aan via de wekelijkse "challenges" die de leiding uitstuurt.

Chiro Malderen - Facebook

KAJ meisjes Malderen

De meisjes van KAJ Malderen blijven elkaar ook virtueel ontmoeten. Interesse in hun werking? Deze toffe meidenbende is jouw check helemaal waard!

Chiro Malegijs

Voor de jongste leden werd er een bucketlist opgesteld, voorzien van verschillende opdrachten en spelletjes. De kinderen worden op deze manier gemotiveerd om buiten te spelen.

De oudste leden spelen iedere zondag online een spel (bv. Eén tegen allen, interactieve bingo met opdrachtjes via videochat, ludieke quiz,…). Foto’s en filmpjes van geslaagde opdrachten worden in de groepschat gedropt. Op die manier kan iedereen toch nog een Chiromiddag beleven.

Chiro Malegijs - Facebook

Chiromeisjes Steenhuffel

Ook de Chiromeisjes organiseren "challenges" op hun Facebookpagina met verschilende opdrachten. Winnaars worden beloond op kamp.

Chiromeisjes Klaas Steenhuffel - Facebook

Chirojongens Steenhuffel

Elke woensdag, vrijdag en zondag wordt een opdracht gepost op de Facebookpagina van de Chirojongens Steenhuffel om zo de connectie met hun leden te behouden.

Jeugdhuis Heidestip

Jeugdhuis Heidestip is nog niet zo lang geleden terug heropgestart en is nog op zoek naar vers bloed. Benieuwd? Bekijk de Facebookpagina van Jeugdhuis Heidestip en wie weet vind je wel je plekje bij de jongeren van Londerzeel Sint-Jozef.

KAJ D’AA

Ook KAJ D’AA uit Sint-Jozef kan nog wat extra leden gebruiken. Bekijk zeker eens de werking van KAJ D'AA op Facebook