Deel deze pagina

Onderhoud aan huis

Sinds vrijdag 1 april 2022 is de organisatie van de poetsdienst niet langer in handen van OCMW Londerzeel, maar van Ferm Huishoudhulp. De OCMW-raad besliste in 2021 al om de exploitatie van de poetsdienst niet meer in eigen beheer te doen. Een geschikte overnemer werd gezocht en gevonden, namelijk Ferm Huishoudhulp. Tijdens de OCMW-raad van februari werd de samenwerking tussen OCMW Londerzeel en Ferm Huishoudhulp officieel beslist en werden de randvoorwaarden voor de overname van de medewerkers bekrachtigd.

Zowel de medewerkers van de poetsdienst als de klanten worden onder de best mogelijke omstandigheden overgedragen aan Ferm Huishoudhulp.

Welkom bij Ferm Huishoudhulp

Ferm Huishoudhulp bestaat meer dan 15 jaar en staat garant voor service, kwaliteit en ervaring in het poetsen. Ferm Huishoudhulp behoort tot het stevig netwerk van Ferm dat een uitgebreid aanbod aan activiteiten en diensten biedt. Ook in Londerzeel zijn de verschillende Ferm-organisaties actief. Meer weten? Neem een kijkje op de website www.SamenFerm.be.

Duurzame samenwerking in Londerzeel

Het OCMW en Ferm Huishoudhulp engageren zich om in de toekomst verder samen te werken. Beide partijen hebben ook een signaalfunctie ten opzichte van elkaar: Ferm zal hulpvragen van klanten signaleren aan het Zorg- en Welzijnsloket, en omgekeerd. Uiteraard vindt het uitwisselen van informatie plaats met respect voor de privacywetgeving.

Meer info

Heb je vragen? Stel ze gerust aan:

Ferm Huishoudhulp: huishoudhulp.halle@samenferm.be of 02 359 08 10