Nieuws – Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Deel deze pagina

Nieuw: maandelijkse zitdag van Levedale vzw in Administratief Centrum

Levedale vzw zet zich al meer dan 45 jaar in voor het begeleiden van personen met een beperking. Ze bieden woon- en dag ondersteuning aan op hun sites in Wolvertem, Steenhuffel en Merchtem en ook de mogelijkheid tot kortverblijf en dagopvang.

Een mobiel team zet zich in voor de individuele begeleiding van externe cliënten en organiseert vrijetijdsactiviteiten voor hen.

Maandelijkse zitdag

Vanaf 16 november heeft het mobiele team ook een zitdag in het Administratief Centrum van Gemeente Londerzeel. 

Iedereen die een vraag heeft of hulp nodig heeft met betrekking tot zijn/haar handicap, bieden zij ondersteuning aan. Ook de zorgkring van de persoon met een handicap kan terecht bij dit mobiele team. Met andere woorden iedereen die op één of andere manier in aanraking komt met personen met een beperking of hier vragen rond heeft, kan op deze zitdagen terecht.

Het kan bijvoorbeeld gaan over vragen rond (begeleid)werk of dagbesteding, vrije tijd, wonen, specifieke problematieken, persoonsvolgend budget, rechtstreeks of niet – rechtstreeks toegankelijke hulp, praktische ondersteuning zoals het aanvragen van een parkeerkaart of hulp in de zoektocht naar de juiste ondersteuning of het aanvragen van tegemoetkomingen.

Ken je iemand die gebruik zou kunnen maken van deze diensten? Of wil je simpelweg eens kennismaken met Levedale vzw en wil je weten wat zij voor je kunnen doen? Aarzel dan niet om langs te komen.

Waar: Administratief Centrum, Brusselsestraat 25 in Londerzeel

Wanneer: elke 3de donderdag van de maand van 9 tot 11 uur. Een afspraak maken hoeft niet. De eerste zitdag vindt plaats op 16 november. Uitzonderlijk zal deze doorgaan van 13 tot 15 uur.

Kan je niet tot in het Administratief Centrum geraken of wil je meer info? Neem dan contact op Met Levedale vzw via 0493 52 91 96 of mobiel.team@levedale.be. Bekijk zeker ook www.levedale.be.