Gerelateerde foto's

Deel deze pagina

Kyotomobiel: gratis advies over energie, renoveren en duurzaam wonen

De Kyotomobiel: wat is dat?

In de Kyotomobiel van 3Wplus:

  • krijg je gratis advies op maat over duurzaam wonen:
    • isoleren
    • renoveren
    • alternatieve energie
  • bekijk je samen met de woonconsulent welke financiële voordelen je kan krijgen om renovaties makkelijker en goedkoper te maken

De Kyotomobiel past perfect in de klimaatdoelstellingen uit het burgemeestersconvenant. Samen met de provincie Vlaams-Brabant probeert onze gemeente de CO2-uitstoot omlaag te halen. Jij kan daarin een belangrijke rol spelen door jouw woning bijkomend te isoleren of te kiezen voor alternatieve energie zoals zonnepanelen of warmtepompen.

Energiescan

Vorig jaar stond de Kyotomobiel ook in Londerzeel en kregen geïnteresseerden een energiescan van hun woning.

Ervaringsdeskundigen komen nu getuigen over het resultaat van de energiescan. Zij delen met jou hun ervaring met energierenovaties.

Wil je ook een volledige energieaudit van je woning? 

Een energiedeskundige neemt je volledige woning onder de loep. Daarna krijg je een rapport met een overzicht van maatregelen die je kan nemen om energie te besparen. Er wordt ook een tijd aan verbonden waarop de investeringen terugverdiend zijn.

Onze woonconsulent geeft je ook alle mogelijk informatie over de beschikbare premies en subsidies, de voordelige Vlaamse energielening...

Prijs: 40 euro

Wanneer en waar?

De eerste twee weken van juli stond de Kyotomobiel op de hoek van Lijsterstraat en Berreweide. Daarna verhuisde de Kyotomobiel naar de afdeling Grondgebiedszaken in Malderen, maar wegens onvoorziene omstandigheden moet de mobiel op donderdag 20 juli deze standplaats verlaten.

Je kan nog wel tot eind juli beroep doen op de gratis diensten van Kyoto in de wijk. Neem contact op via 0488 55 98 55 of kyotoindewijk@3wplus.be. Na afspraak komt de medewerker bij jou thuis langs voor advies op maat. 

Meer info