Hulp bij het e-loket

Ondervind je problemen bij het invullen? Lukt er iets niet? Of heb je een vraag?

Deel deze pagina

RUP hoppinpunt Londerzeel: opmerkingen openbaar onderzoek en inschrijving online infosessie

  • 1 Gegevens
  • 2 Overzicht
  • 3 Bevestiging

Vanaf maandag 7 juni tot en met zaterdag 7 augustus 2021 loopt er een openbaar onderzoek over het ruimtelijk uitvoeringsplan Hoppinpunt Londerzeel. Jij kan opmerkingen of suggesties geven over de aanleg van een halte van de sneltram in Londerzeel en de inrichting van de omgeving.

Via dit formulier kan je je opmerkingen doorgeven en/of je inschrijven voor de online infosessie. Inschrijven voor de infosessie doe je vóór woensdag 23 juni 2021. Feedback geven op het openbaar onderzoek kan tot en met zaterdag 7 augustus 2021.

De infosessie is online te volgen op donderdag 24 juni om 20 uur. Na de inschrijving ontvang je een e-mail met daarin de link om deel te nemen.

Ik wil
E-mailadres

Door dit formulier in te vullen, geef je je toestemming aan de Gemeente Londerzeel om jouw persoonsgegevens te verwerken in het kader van het openbaar onderzoek RUP Hoppinpunt Londerzeel en/of je inschrijving voor de online infosessie rond de sneltram volgens de richtlijnen van de General Data Protection Regulation (GDPR). Op www.londerzeel.be/privacy vind je meer informatie over hoe de Gemeente Londerzeel omgaat met persoonsgegevens.