Nieuws – Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Deel deze pagina

Er zit een LaMA in Londerzeel!

Centrum Londerzeel

Het centrum van Londerzeel, gelegen tussen de Dorpsstraat, Berkenlaan en Kerkhofstraat, kent veel doorgaand verkeer richting de nabijgelegen A12.

De ondergrond in kassei in het centrum is ook vervelend voor fietsers en voetgangers.

Ondanks de vele parkeerplaatsen, is het voor automobilisten toch vaak zoeken naar een plekje.

Wil je mee nadenken?

Londerzeel wil werk maken van een aangenamere en veiligere omgeving in het centrum van Londerzeel en nodigt de buurtbewoners en gebruikers uit om na te denken over slimme mobiliteitsoplossingen.

Heb jij zin om de komende maanden samen te werken aan een betere mobiliteit? Neem dan deel aan een LaMA-workshop!

Schrijf je in!

Deze workshops - of co-creatiesessies - vinden plaats op donderdag 27 april en donderdag 18 mei 2017 telkens om 19 uur in de zaal boven Den Grooten Hert, Kerkstraat 15.

Schrijf je in via LaMA - Londerzeel.

Aan de deelnemers worden er soep en broodjes aangeboden.

Jouw mening telt! Kom meedenken over de mobiliteit in Londerzeel centrum. Wie weet wordt jouw idee wel uitgetest tijdens de Week van de Mobiliteit (september 2017).

Opgelet, er kunnen maximum 25 personen aan deze werksessie deelnemen.

Meer info: 

LaMA Londerzeel

Deze interactieve workshops vinden plaats in het kader van het project Laboratorium Mobiele Alternatieven (LaMA) van Netwerk Duurzame Mobiliteit met de steun van de provincie Vlaams-Brabant.

Heb je nog een vraag over de werksessies? Dan kan je terecht bij Yanti Ehrentraut (projectmedewerker Bond Beter Leefmilieu) via yanti.ehrentraut@bblv.be of 02 282 17 49.