Deel deze pagina

Zomers dwalen met verhalen

Wandel- en fietsplezier voor alle leeftijden? Dat is dwalen met verhalen. Het concept is intussen gekend: langs de voor jullie uitgestippelde routes staan borden met QR-codes die je op je smartphone leiden naar audioboodschappen.

Dit keer zien die borden er wel heel mooi uit. En hoor je aan het begin van elk filmpje de stem van meesterverteller Warre Borgmans! Bovendien staat er niet één, maar 3 QR-codes... Want er is een aanbod voor alle leeftijden:

  • kleuters
  • lagereschoolkinderen
  • 'de grote mensen'

Praktisch

De wandelroute loopt in de omgeving van Lippelobos en de fietsroute leid je door Steenhuffel en langs de Zomerhof. Dat is de perfecte plek om je tocht nog leuker te maken met een gezellige picknick.

De borden van de fietsroute werden al geplaatst. Op de wandelroute vind je de borden vanaf 11 juli. De borden blijven tot en met 31 augustus op de routes staan. De routes kan je hier bekijken of hieronder downloaden.

Je kan de routes starten waar je wil. Het maakt namelijk niet uit in welke volgorde je de verhalen beluistert. Elk bord heeft een ander thema en leidt je naar een ander verhaal. De verhalen langs de fiets- en de wandelroute zijn dezelfde, jij kiest hoe je liefst dwaalt met onze verhalen!