Deel deze pagina

De zomer van vlieg

 

Jules de paardenvlieg is tegen het raam van de Bib gevlogen. Daardoor is hij helemaal de kluts kwijt. Hij heeft een hersenschudding. Rusten is het enige medicijn volgens de vliegendokter. Hij zal dus even niet meer kunnen rondvliegen in het dorp. En hij had net een nieuwe hobby gevonden: pareidolie.

Pareidolie is een moeilijk woord voor het zien van grappige gezichten in voorwerpen die je onderweg tegenkomt. Heb je zin om Jules’ nieuwe hobby te leren kennen? En wil je in zijn plaats op zoektocht gaan in Londerzeel? Als Jules ziet welke grappige figuren je ontdekt, tover je ongetwijfeld weer een glimlach op zijn gezicht.

Speurtocht doorheen Londerzeel

Net als vorige zomer en winter, zorgt Vlieg ook deze vakantie voor een leuke speurtocht doorheen Londerzeel voor schattenjagers van 3 tot 12 jaar. Het nodige materiaal om er met je kinderen op uit te trekken, haal je gratis af in Bib Londerzeel. Op zoek gaan naar de schat van Vlieg kan vanaf donderdag 1 juli tot en met dinsdag 31 augustus.

Deel je vondsten

Grappige figuren ontdekt tijdens je schattenjacht of ergens anders in Londerzeel? Post gerust je vondsten op sociale media met #ikziegezichteninlonnesiel!