Deel deze pagina

Cursus animator

Animator worden bij Speelplein Londerzeel?twee animatoren

Da’s je elke vakantie omringen met vrienden, da’s ravotten met kinderen en da’s herinneringen maken voor het leven!

Wil jij deel uitmaken van een fantastisch team animatoren én daardoor nog een mooi centje bijverdienen? Schrijf je dan in voor een cursus animator!

Cursussen animatoren in de omgeving van Londerzeel

Wie een attest wil behalen van ‘(hoofd)animator in het jeugdwerk‘, moet een cursus volgen. Er zijn verschillende organisaties die zulke cursussen organiseren, elk met hun eigen praktische regeling:

Wanneer je een cursus gevolgd hebt, betaalt de Gemeente Londerzeel 50% van de deelnameprijs met een maximum van 50 euro terug via de subsidie voor kadervorming.

Hoe het werkt

Eerst volg je de cursus ‘animator’. Na het volgen van deze cursus, moet je nog een stage van 2 weken doorlopen. Ook dat kan op het Speelplein Londerzeel.

Slaag je voor je stage? Dan ontvang je je definitieve ‘attest animator’.

Wil je daarna graag animator worden op het Speelplein Londerzeel? Dan moet je twee weken als 'vrijwilliger' doorlopen. Daardoor krijg je de nodige ervaring bij ons speelplein en kan je nadien vol zelfvertrouwen als volwaardige animator meedraaien.

Verloning

Alle stagiaires, vrijwilligers en volwaardige animatoren ontvangen een mooie verloning voor hun werk. Hoeveel dat is, hangt af van de functie en lees je op Werken op Speelplein Londerzeel