Deel deze pagina

Cornet Trail Steenhuffel - Zandhoven

a0849c42-2a75-4e15-89cb-1cc381a6edef.jpeg Londerzeel biedt huis aan vele weiden, boerderijen, landelijke paden, kasteel/stoeterij Diepensteyn en Brouwerij De Hoorn. Zowel voor de instapper als voor de doorgedreven halve marathon loper is er plaats in het ijzeren spoor van de Ridder van Cornet.

Drie piekfijne parcours banen zich een weg door dit zachte landschap. In deze mooie omgeving zullen enkele speelse stroken en smalle passages ervoor zorgen dat je je scherpte niet verliest. Na je sterke prestatie kan je genieten van sterke traditie op smaak gebracht door de meesterbrouwer van De Hoorn.

De parcours in Londerzeel zijn overwegend vlak en dus ideaal voor sterke kilometertijden en een stabiel tempo. Liefhebbers van de kortere afstanden genieten van een ronde van 6km langs de Noorderrand van Steenhuffel. Ideaal voor de genieters, de krachtpatsers en de instappers. Een middellange ronde van 12km krult vanuit Steenhuffel langsheen het centrum van Londerzeel om via mooie paden terug te keren naar de brouwerij. Zij die zich klaar voelen om de halve marathon uit de benen te schudden, kunnen zich aan de langste toer van 21km wagen. Het open landschap zet nogmaals de deur wagenwijd open om de wind zijn spel te laten spelen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

wo 14 april 2021, za 17 april 2021, zo 18 april 2021, zo 18 april 2021 doorlopend.

Waar

Brouwerij De Hoorn

Brouwerijstraat 10
1840 Londerzeel

Prijs

€14.50

Basistarief: 14,50 €

Organisatie

INTO sport events

Meer info