Deel deze pagina

Champagneconcert & ruilbeurs van capsules

Wij snakken er naar om na 2 jaar terug een concert te spelen. Ook jullie kijken ongetwijfeld uit om met een lekker drankje naar onze muziek te luisteren.

Op 23 januari 2022 is het zo ver! Om 11 uur neemt onze fanfare plaats op het podium met een licht en gevarieerd programma.
Hopelijk mogen we u verwelkomen op ons eerste Champagneconcert en maken we er samen een fantastische middag van.

De deuren gaan open om 10.30 uur, en de toegang is gratis.
Voor de liefhebbers bieden wij nog twee speciale formules aan:
* champagne tafel voor 4 personen: 70 euro (u geniet van een gereserveerde tafel met 1 fles champagne en tapas voor 4 personen)
* champagnetafel voor 6 personen: 115 euro (u geniet van een gereserveerde tafel met 2 flessen champagne en tapas voor 6 personen)

Vanaf 13 uur start onze eerste Ruilbeurs voor Champagnecapsules met gratis toegang. Naar aanleiding hiervan brengt MV Ritmico een gepersonaliseerde champagne uit, een 'Champagne Brut' van het huis Guillette-Brest. Op de flessen prijken zes verschillende capsules, deze zijn uniek en gelimiteerd met het logo van MV Ritmico. Naar aanleiding van het Champagneconcert en de Ruilbeurs brengt Ritmico een speciale uitgifte (capsule) met vermelding "Concert / Ruilbeurs 2022" en dit in een beperkte oplage.

Afspraak in de JDK Evenementen Hal.

Uitvoerder

Muziekvereniging Ritmico

Wanneer

zo 23 januari 2022 van 11:00 tot 18:00

Waar

JDK HAL

Ambachtstraat 9
1840 Londerzeel

Prijs

Gratis

Organisatie

Muziekvereniging Ritmico