Deel deze pagina

De coronacrisis was niet enkel kommer en kwel. Hij leverde ook een golf van solidariteit op. Her en der kwamen buren dichter bij elkaar. Dat willen we graag zo houden.

Elkaar ontmoeten en een babbeltje slaan, is aangenamer als je er rustig bij kan gaan zitten. En dan mag het best gezellig zijn. De picknickbanken en het merendeel van de zitbanken kregen intussen een vrolijke, zomerse facelift. Zo kan je er echt niet meer naast kijken. Wist je dat er in heel Londerzeel meer dan 140 zitbanken staan? En dat er daarenboven ook 12 picknickbanken zijn?

Wil je ze allemaal gaan ontdekken? Of alvast in je hoofd prenten waar je even kan pauzeren tijdens je volgende uitstap? Dan vind je hier de lijst (de banken met een kleurtje in de lijst, hebben ook in het echt een kleurtje).

We hebben nog 10 nieuwe banken die de komende weken nog een plaatsje moeten krijgen. Ontbreekt er een plekje in onze lijst? Heeft jouw buurt er nog eentje nodig? Laat het ons nu weten en wie weet verschijnt er weldra wel eentje!